Krav til feriehuset stiger

Af: Kate Nielsen

Tidligere kunne et ganske lille sommerhus med et par køjerum og primitive faciliteter sagtens leve op til forventningerne om en god sommerhusferie. Sådan er det ikke mere!

Feriehusejere og -lejere stiller langt større krav til plads, komfort og udfoldelsesmuligheder. Husene er derfor blevet både større og bedre indrettet, og mange er energimæssigt fuldt på højde med helårshuse og kan sagtens bruges året rundt.

Når huset er velindrettet og veludstyret, betyder "dårligt vejr" jo heller ikke så meget. Man kan klæde sig på efter vejret - og så bagefter hygge sig foran brændeovnen hjemme i feriehuset.

Under menupunktet "Hus og grund" kan du finde inspiration til forandringer og forbedringer af feriehuset, noget om regler og paragraffer, tips & tricks til gør det selv-folket, lidt om forskning og nye ideer - og meget, meget mere.

Har du selv gode ideer, tips og tricks eller kommentarer er du velkommen til at skrive ind til "Energivenlige Feriehuse" og fortælle os om det. Du kan også benytte dig af "Forum".